Rogán Cecília kiválóan össze tudja kötni az összefüggéseket

2017 február 12., vasárnap 10:53
213
Az összefüggések összekötésére kiválóan képes Rogán Cecília elhelyezkedni készül férje, Rogán Antal mellett Orbán Viktor 2017. február 10-i évértékelőjén, a Várkert Bazárban. Fotó: Botos Tamás

"Egy totálisan álvilág totálisan valótlan szereplője vagyok" - mondta Sarka Kata a Velvetnek a Hajdú Péterrel történt szakítása óta eltelt hónapokról. Sarkának "pontos információi" vannak arról, hogy "bizonyos szerkesztőségekben" kötelezően írniuk kell róla. Sarka szerint ő csak teljesen ártalmatlan dolgokat posztol a Facebookra, amikből másnap "elképesztő cikkeket hoznak le egyes újságok".

"Alapvetően én is az újságokból tudom meg, hogy ki az újabb pasim, mit viselek, milyen a kedvem" - mondta.

Most azonban saját maga mondhatta el, hogy Hajdu Péterrel már csak papíron házasok, hogy szerinte a gyereknek az anyjuk mellett a helyük, így ez nem is vita tárgya, és a vagyonelosztás sem olyan bonyolult, mert egyszerű cégjogi kérdés csupán.

Azt a kérdést meg egyszerűen értelmezni se tudja, hogy köszönhet-e valamit Hajdúnak. Különben is úgy érzi, hogy "Peti mindig megpróbált visszahúzni". A szétválás óta nincsenek gondjai, szépen fejlődik vállalkozása, a

Nakama and Partners

is, bár "ennyi idő alatt nem lett belőle egy óriási multi". A cégben

Rogán Cecília a társtulajdonos és ügyvezető.

Róla azt mondta, hogy

"nagyon kreatív, remek ötletei vannak, jól átlátja a szituációkat, és kiválóan össze tudja kötni az összefüggéseket".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt