Anyuka csomagolta épp a heroint, amikor megjelentek a rendőrök

bűnügy
2017 február 14., 07:42
comments 140

Az 52 éves István Délegyházáról, a 40 éves Károly, édesanyja, a 63 éves Józsefné Gyálról és egy 48 éves szerb állampolgár ellen folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya kábítószer-kereskedelem bűntett miatt.

link Forrás

A szerb férfi megbízásából István és Károly Törökországból hozott be mintegy 6 kiló heroint, amit egy alsónémedi telephelyre szállítottak, onnét vitték át a cuccot Károly gyáli lakására, hogy ott felüssék majd felporciózzák a cuccot. Itt történt a rajtaütés: a szerb férfi és Józsefné (Károly édesanyja) épp csomagolt a heroint kis tasakokba, amikor megérkezett a kommandó. A férfi hiába próbált szökni, elfogták.

A lakásban összesen 25 ezer adag, nagyjából 70 millió forintnak megfelelő értékű heroint találtak,

mérlegeket, az ilyenkor szükséges csomagolóeszközöket találtak. Még ugyanezen a napon letartóztatták a délegyházi címén tartózkodó Istvánt, és társát, Károlyt, aki épp Debrecenben intézkedett. Mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.