Moby biztos forrásból tudja, hogy Trumpot Moszkva irányítja, de hamarosan meg fogják puccsolni

külföld
2017 február 14., 08:38
comments 141
Moby. Fotó: Moby FB
photo_camera Fotó: Moby FB

Robert Melvin Hall, ismertebb nevén Moby, a világszerte ismert (és közismerten demokrata vonzalmú) producer az Instagramon osztotta meg legfrissebb információit, amiket egy haverokkal eltöltött hétvége alatt kalapozott össze Washingtonban:

  • A Trumpról készült orosz dosszié 100 százalékig igaz. Zsarolja az orosz kormány, nem csak a pisilő kurvákkal, de annál sokkal gyalázatosabb dolgokkal.
  • A Trump-adminisztráció első napjától kezdve összejátszik az orosz kormánnyal. 
  • Trump kormányának háborúra van szüksége, valószínűleg Irán ellen, most amerikai hadihajókat irányítanak Irán partjai felé, annak reményében, hogy támadás éri őket, és ezzel okot adnak az invázióra. 
  • Vannak jobboldali tervek a Trumptól való megszabadulásra. A republikánusok, a Koch testvérek és más csoportok is tervezik a megpuccsolását. 
  • Hírszerző ügynökségek, külföldön és belföldön egyaránt el vannak borzadva attól az inkompetenciától, amit a kormány mutat, és olyan információk bemutatásán dolgoznak, amelyek magasszintű kirúgáskhoz és a közjogi felelősségre vonási folyamat elindításához (impeachment) vezetnek. 
link Forrás

"Azért írom le ezeket a dolgokat, hogy amikor bekövetkeznek, legyen ennek nyoma a nyilvánosság előtt. Rémisztő időket élünk: egy alkalmatlan elnök vezeti az országot, akit gyakorlatilag egy idegen erő irányít" - zárja posztját az érezhetően zaklatott időszakot megélő New York-i zenész. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.