Sűrű ködbe burkolózik a kedd

időjárás
2017 február 14., 05:09
comments 8
Budapest, 2017. február 2...A Lánchíd ködben 2017. február 2-án...MTI Fotó: Mohai Balázs
photo_camera Budapest, 2017. február 2...A Lánchíd ködben 2017. február 2-án...MTI Fotó: Mohai Balázs

Éjszaka sokat romlottak a látási viszonyok, nem csak az északkeleti országrészben, de a Duna-Tisza közén és a Dunántúl déli és keleti területein is nagyon sűrű ködre kell számítani kedden, ami csak lassan szűnik meg, és az ország délkeleti részei fölé húzódik vissza.

Épp ezért Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI szerint. 

Csak az ország északnyugati területein várható tisztán napos idő, az ország többi részén változatosabban alakul az időjárás, itt-ott hófúvás és szitálás is előfordulhat. Nappal 2 és 8 fok közötti Celsius-fok várható, de a nagyon ködös részeken fagypont körülre is süllyedhet a hőmérő, a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1 között mozog majd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.