Dopeman: Azt gondolom, hogy polgármester úrnál sokkal jobban ismerem a nyolcadik kerületet

POLITIKA
2017 február 15., 14:07
comments 102

Az ATV Start című reggeli műsorának volt vendége szerdán Pityinger László, aki megerősítette, hogy valóban komolyan gondolja, hogy elindul a józsefvárosi időközi választásokon.

„Láttam, hogy lesz egy időközi választás, mert az egyik képviselő visszaadta a nevezését, úgyhogy azt gondoltam, hogy ez egy megfelelő ajtó arra, hogy beléphessek a politikai térbe”,

jelentette ki, majd hozzátette, hogy 

„a polgármester úrnál sokkal jobban ismeri a 8. kerületet”.

link Forrás

Pityinger a beszélgetés során baloldalinak vallotta magát, ami szerint abban merül ki, hogy 

„érdekel az elesettek helyzete, a szegények, beteg emberek helyzete, illetve azt gondolom, hogy egy társadalomról a legjobb bizonyítványt az állítja ki, hogy hogy bánik a saját maga elesetteivel és gyengéivel. Ezen a ponton kívánom én megfogalmazni az álláspontomat, ebben az ügyben ki fogok állni mindig.”

A VIII. kerületi Magdolna negyedben április 23-án lesz időközi önkormányzati választás, mert a fideszes Balogh István Szilveszter lemondott képviselői mandátumáról. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.