Eltévedt a katonai helikopter, ezért leszálltak az útra, útbaigazítást kérni az autósoktól

külföld
2017 február 15., 20:49
comments 139
link Forrás

A helyi média beszámolói szerint ezen a felvételen azt látni, hogy egy Mi-8-as katonai helikopter váratlanul landol egy behavazott úton Kazahsztánban, Karabutak falu közelében, majd a pilóta odarohan egy teherautó sofőrjéhez, a hírek szerint azért, hogy megkérdezze, hol szállt le. A felvételen azt is látni, hogy miután megkapta a választ, a pilóta visszafut és elrepül. 

A hadügyminisztérium is reagált a hírekre, e szerint viszont a helikopterrel csak kemény időjárási viszonyokban történő leszállást gyakorolták, a pilóta pedig csak tisztázta, hogy hol van a legközelebbi lakott település, majd elrepült, teljesítve a küldetését. (MoscowTImes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.