A budaörsi T. Tibor 10 ezer forintot ajánlott a tűzoltónak, hogy ne oltsák el a tüzet

bűnügy
2017 február 16., 06:47
comments 79

Tavaly március 30-án 18 óra körül a XI. kerületi tűzoltók jelzést kaptak egy újbudai tűzesetről. A helyszínen a 40 éves budaörsi férfi elmondta, hogy a tüzet ő gyújtotta, fát égetett el. Az egyik tűzoltónak 10 ezer forintot is felajánlott, hogy ne bírságolja meg, és ne oltsák el a tüzet. A tűzoltó a pénzt nem fogadta el, és a tüzet eloltották.

De T. Tibor nem adta fel: megint pénzt ajánlott fel, hogy még több faanyagot égethessen el, és kérte, hogy a tűzoltók maradjanak a helyszínen, mert akkor nem küldenek majd újabb egységet. A pénzt a tűzoltó ekkor sem fogadta el.

Az ügyészség T. Tibor ellen nemsokára vádat emelhet hivatali vesztegetés miatt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.