Egy részeg férfi úgy tett, mint aki alá akar írni, de aztán széttépte a Momentum Mozgalom egyik aláírásgyűjtő ívét

2017 február 16., csütörtök 10:24

Soltész Dániel, a Momentum Mozgalom aktivistája elmondta, hogy dél körül odament egy részeg férfi a Blaha Lujza téri, olimpiaellenes aláírásgyűjtő pultjukhoz, hogy alá akar írni. Oda is adta a lakcímkártyáját, de kiderült, hogy nem budapesti, ezért szóltak neki, hogy nem írhatja alá.

Viszont nagyon nem akarta ezt megérteni, ezért – és mivel nem tudtak mit kezdeni az elmondásuk szerint kb. 120 kilós, bőrkabátos férfival – azt mondták, hogy írja alá a lap alján, hátha elmegy, még az adatait sem töltötték ki. Csakhogy azt vették észre, hogy a férfi elkezdi a lap aljára írni, hogy: „A KURVA ANYÁ...”, ezért kikapták a kezéből, de nem engedte, így az aláírásgyűjtő ív elszakadt. Három aláírás veszett így kárba. A férfi elment, de aztán megindult visszafelé, ám ezután eltűnt. A MoMo értesítette a rendőröket.

Ez már a sokadik támadás az utóbbi napokban, szombaton egy LMP-s aláírásgyűjtőt megfejeltek, ma egy másikat borosüveggel vágtak fejbe. Sőt, egy hónapja egy másik momentumos pultot is megtámadtak.