Egy részeg férfi úgy tett, mint aki alá akar írni, de aztán széttépte a Momentum Mozgalom egyik aláírásgyűjtő ívét

2017 február 16., csütörtök 10:24
291

Soltész Dániel, a Momentum Mozgalom aktivistája elmondta, hogy dél körül odament egy részeg férfi a Blaha Lujza téri, olimpiaellenes aláírásgyűjtő pultjukhoz, hogy alá akar írni. Oda is adta a lakcímkártyáját, de kiderült, hogy nem budapesti, ezért szóltak neki, hogy nem írhatja alá.

Viszont nagyon nem akarta ezt megérteni, ezért – és mivel nem tudtak mit kezdeni az elmondásuk szerint kb. 120 kilós, bőrkabátos férfival – azt mondták, hogy írja alá a lap alján, hátha elmegy, még az adatait sem töltötték ki. Csakhogy azt vették észre, hogy a férfi elkezdi a lap aljára írni, hogy: „A KURVA ANYÁ...”, ezért kikapták a kezéből, de nem engedte, így az aláírásgyűjtő ív elszakadt. Három aláírás veszett így kárba. A férfi elment, de aztán megindult visszafelé, ám ezután eltűnt. A MoMo értesítette a rendőröket.

Ez már a sokadik támadás az utóbbi napokban, szombaton egy LMP-s aláírásgyűjtőt megfejeltek, ma egy másikat borosüveggel vágtak fejbe. Sőt, egy hónapja egy másik momentumos pultot is megtámadtak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt