Fekete-Győr: Ha visszavonják a pályázatot, átvernek több mint negyedmillió embert!4

POLITIKA
2017 február 17., 19:53
comments 384

A HírTV Magyarország élőben című műsorának volt a vendége péntek este a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András, aki bevallotta, hogy

"tíz-tizenkét napja már összejött"

a népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer aláírás. A párttá alakuló mozgalom vezetője hangsúlyozta, azt szeretnék, hogy 

legyen népszavazás, és ne legyen olimpia. Mind a kettőt. 

Ha a Fidesz, vagy Budapest visszavonja a 2024-es pályázatot, 

"akkor úgy fogjuk érezni, hogy több mint negyedmillió embert átvertek."

A Momentum most országjárásba kezd, mondta Fekete-Győr, 

"most 45 napig országot fogunk járni. Minden megyeszékhelyre ellátogatunk, és a cselekvés köreit létrehozzuk. És mindenhol megkeressük azokat a helyi ügyeket – mint ahogy itt ez az olimpia volt –, amiket tematizálni lehet, és népszavazást lehet bennük tartani.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.