Jön az ónos eső, tizenkét megyére adtak ki figyelmeztetést

időjárás
2017 február 17., 18:25
comments 65

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek esti eljuttatott előrejelzése szerint

"az ónos eső veszélye miatt Budapesten, valamint Pest, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében van érvényben elsőfokú figyelmeztetés."

Az este előbb nyugaton és Dél-Dunántúlon, majd a főváros és az Északi-középhegység térségében kell számítani ónos esőre. Szombatra a gyenge ónos eső miatt már csak Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Somogy, Tolna és Zala megyére adtak ki, ugyancsak elsőfokú figyelmeztetést.

Sószóró Budapesten, a Váci úton
photo_camera MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az előrejelzésben kiemelték, hogy továbbra is az ország nagy részén lehet számítani ködre. Szombaton

a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok, míg napközben plusz 2-8 fok lesz a hőmérséklet.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.