Tarlós: A 266 ezer aláírás nekem sokat mond

politika
2017 február 17., 18:22

Miután Orbánnal egyeztetett az olimpiai pályázatról, Tarlós István az M1-be sietett. Elmondta, hogy legalább két órát tárgyaltak a miniszterelnökkel, aki

"cáfolta, hogy a fideszeseket visszavonulásra, tartózkodásra szólította volna fel azért, hogy a főváros csináljon, amit akar."

A főpolgármester megerősítette korábbi közös közleményüket, hogy vagy szerda este, vagy csütörtök egyeztetnek Orbánnal, és akkor

"megbeszéljük, hogy mik a további (...) etikai és praktikus alapon is kívánatos lépések olimpia ügyben, mert most érdekes helyzetben vagyunk."

link Forrás

Tarlós szerint elképzelhető, hogy visszamondja Budapest 2024-es pályázatát, de 

"még nem tartunk itt, de ne zárjuk ki."

A főpolgármester hozzátette még, hogy a 266 ezer leadott aláírás

"nekem elég sokat mond."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.