Beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantó

bűnügy
2017 február 18., 14:49
comments 229

A Teréz körúti robbantással gyanúsított 23 éves férfi, P. László ügyvédje elismerte a Velvetnek, hogy védence elismerte,

ő követte el a merényletet.

P. László jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az ügy érdekessége, hogy eddig a pillanatig nem tett vallomást és tagadta, hogy ő követte volna el a robbantást. Még azt is tagadta, hogy ő szerepel a körözési fotókon. 

P. Lászlót vezetik elő az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2016. október 21-én.
photo_camera A Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét vezetik elő az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2016. október 21-én. (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

A Velvet úgy tudja, most maga a robbantó kérte, hogy beszélhessen. Ennek az is lehet az oka, hogy szerdán szembesült a végleges szakértői véleményekkel például a DNS-mintákkal kapcsolatban. 

A kihallgatása február 20-án, hétfőn folytatódik. Akár életfogytiglanra is ítélhetik előre kitervelt, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt. (Velvet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.