Beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantó

2017 február 18., szombat 14:49
243

A Teréz körúti robbantással gyanúsított 23 éves férfi, P. László ügyvédje elismerte a Velvetnek, hogy védence elismerte,

ő követte el a merényletet.

P. László jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az ügy érdekessége, hogy eddig a pillanatig nem tett vallomást és tagadta, hogy ő követte volna el a robbantást. Még azt is tagadta, hogy ő szerepel a körözési fotókon. 

A Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét vezetik elő az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2016. október 21-én. (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI) Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A Velvet úgy tudja, most maga a robbantó kérte, hogy beszélhessen. Ennek az is lehet az oka, hogy szerdán szembesült a végleges szakértői véleményekkel például a DNS-mintákkal kapcsolatban. 

A kihallgatása február 20-án, hétfőn folytatódik. Akár életfogytiglanra is ítélhetik előre kitervelt, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt. (Velvet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt