🍄 Mi van a táskámban?! I H. Piroska 👜

bűnügy
2017 február 18., 18:03
comments 61

Sziasztok! 

Mivel már annyian kértétek, ezért most én is megmutatom, hogy mi van a táskámban. Kezdjük is el. Ez itt a táskám, hát ez egy ilyen fényes, párducmintás klasszikus női táska, semmi extra. Tartozik hozzá egy passzoló pénztárca is, ez bele van varrva. Vannak benne oldalsó zsebek, ahol mindenféle apróság elfér, ez nagyon praktikus. Például egy levél fájdalomcsillapító, az mindig jól jön, illetve ez a műanyag lila dobozka is, mutatom máris, ezek minden nap nálam vannak.


Aztán van még a táskámban most éppen 48,3 gramm varázsdohány is, ez alufóliába van csomagolva, összesen 12 csomagocska van most nálam. Naponta adok el belőle az embereknek, cserébe készpénzzel fizetnek nekem érte. De akinek ez nem tetszik, ott van a piros iksz a felső sarokban, rá lehet kattintani.

Hát ennyi lett volna ez a videó, remélem, tetszett nektek, most megyek, mert a csepeli rendőrök 2017. február 15-én elfogtak XXI. kerületi Vasas utcai otthonomban és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságon, ahol új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatnak ki, amit persze teljességgel elismerek.

Ha tetszett a videó, lájkoljátok és iratkozzatok fel! Sziasztok!

___________________________________________________________

Köszi, hogy megnézted a videót! Ha tetszett, lájkold, kommentelj és iratkozz fel és kövesd a H. Piroska Channelt Facebookon, Instagramon és Snapchaten is!

Elérhetőségeim:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.