Elnézést kért a salgótarjáni fideszes, aki örült volna Sándor Mária halálának, mert nem rá gondolt konkrétan, hanem általában azokra, akik öngyilkosságot kísérelnek meg

2017 február 19., vasárnap 16:04

Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának fideszes tagja ritka sebesen küzdött ki magának országos hírnevet, miután a Facebookon arról írogatott, kár hogy Sándor Mária túlélte a néhány hete történt öngyilkossági kísérletet. 

"KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!"

írta még Kakuk, és kommentelt arról is, hogy bizony aki öngyilkosságot követel, az ő szemében nem ember. <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRTLhirado%2Fvideos%2F1432273670405248%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Az RTL Klub megkereste Kakukot, hogy lehetőséget adjon véleménye részletes kifejtésére - erről került fel egy rövid bejátszás a csatorna híradójának Facebook-oldalára. 

A képviselő megragadta a lehetőséget, és elnézést kért Sándor Máriától. Kakuk abban bízik, a nővér nem értette félre megjegyzéseit, ő ugyanis nem személyesnek szánta azokat, nem akarta megsérteni Sándort, m ert"ha Kis Pista, Nagy János vagy bárki van odaírva, akkor is ezt írta volna".