Elnézést kért a salgótarjáni fideszes, aki örült volna Sándor Mária halálának, mert nem rá gondolt konkrétan, hanem általában azokra, akik öngyilkosságot kísérelnek meg

Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának fideszes tagja ritka sebesen küzdött ki magának országos hírnevet, miután a Facebookon arról írogatott, kár hogy Sándor Mária túlélte a néhány hete történt öngyilkossági kísérletet. 

"KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!"

írta még Kakuk, és kommentelt arról is, hogy bizony aki öngyilkosságot követel, az ő szemében nem ember.

Az RTL Klub megkereste Kakukot, hogy lehetőséget adjon véleménye részletes kifejtésére - erről került fel egy rövid bejátszás a csatorna híradójának Facebook-oldalára. 

A képviselő megragadta a lehetőséget, és elnézést kért Sándor Máriától. Kakuk abban bízik, a nővér nem értette félre megjegyzéseit, ő ugyanis nem személyesnek szánta azokat, nem akarta megsérteni Sándort, m ert"ha Kis Pista, Nagy János vagy bárki van odaírva, akkor is ezt írta volna".