G. Szilárd bedrogozva megállított egy buszt, elvette a sofőr mobilját, eldobta, majd egy másik telefonról magára hívta a rendőröket, hogy üldözik, és ha nem jönnek, kukával bedobja egy bolt kirakatát

bűnügy
2017 február 20., 08:32
comments 72

Vasárnap 06:05-kor egy zavartan viselkedő férfi az egyik helyi autóbusz elé ugrott Győrben, hogy megállásra kényszerítse. Miután felszállt a buszra, szólt a sofőrnek, hogy hívja fel a rendőrséget, mert valaki üldözi őt. De ezután kikapta a buszvezető kezéből a telefont és elfutott. A férfi a sofőr telefonját később eldobta.

A férfi egy kis idő múlva egy másik telefonszámról felhívta a rendőrség 112-es segélyhívó számát, majd elismételte, hogy üldözik. Azt is mondta, ha nem tesznek valamit, akkor be fogja törni az egyik győri élelmiszerüzlet ablakát. Mire a rendőrök kiértek, a telefonáló egy kukával bezúzta az üzlet kirakatát.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök néhány órán belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. Szilárd 23 éves győri lakost. Előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a drogteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók G. Szilárdot rongálás és kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.