Hét hónapja nem tudni, hogy mi történt a DVBBS öltözőjében a Balaton Soundon

bűnügy
2017 február 20., 05:00
comments 17

Már több mint hét hónap telt azóta, hogy három ájult lányt találtak a Balaton Soundon a DVBBS duó öltözőjében. A Blikk kérdezett rá a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnál, hogy hol tart az ügy, egy egy mondatos választ kaptak.

"Az ügyben az eljárás folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban információt adni,"

írta a kapitányság szóvivője. A fellépők magyarországi ügyvédje, Papp Gábor is csak annyit tudott elmondani a lapnak, hogy 

"engem is csak akkor tájékoztat a nyomozó hatóság, ha olyan fejlemény van, amely érinti a védenceimet. Többször hosszabbították már meg a nyomozati határidőt, de azt kell mondjam, nem ad gyanakvásra okot a tény, hogy közel nyolc hónapja tart az ügy."

A DVBBS egyik fellépésén Miamiban. Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images
photo_camera A DVBBS egyik fellépésén Miamiban. Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images

A DVBBS július 8-án lépett föl Balaton Soundon, ahol a zenekar segítői a színpad mögé, a backstage-be vittek néhány kiválasztott rajongólányt. A hatból hárman annyira rosszul lettek, hogy lábra állni sem bírtak. A duó pedig villámgyorsan távozni próbált, a Liszt Ferenc Repülőtéren tartóztatták föl őket.

Az egyik lány esetében szexuális erőszak gyanúja is fölmerült, ezután indult a rendőrségi vizsgálat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.