Hét hónapja nem tudni, hogy mi történt a DVBBS öltözőjében a Balaton Soundon

Már több mint hét hónap telt azóta, hogy három ájult lányt találtak a Balaton Soundon a DVBBS duó öltözőjében. A Blikk kérdezett rá a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnál, hogy hol tart az ügy, egy egy mondatos választ kaptak.

"Az ügyben az eljárás folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban információt adni,"

írta a kapitányság szóvivője. A fellépők magyarországi ügyvédje, Papp Gábor is csak annyit tudott elmondani a lapnak, hogy 

"engem is csak akkor tájékoztat a nyomozó hatóság, ha olyan fejlemény van, amely érinti a védenceimet. Többször hosszabbították már meg a nyomozati határidőt, de azt kell mondjam, nem ad gyanakvásra okot a tény, hogy közel nyolc hónapja tart az ügy."

A DVBBS egyik fellépésén Miamiban. Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images

A DVBBS július 8-án lépett föl Balaton Soundon, ahol a zenekar segítői a színpad mögé, a backstage-be vittek néhány kiválasztott rajongólányt. A hatból hárman annyira rosszul lettek, hogy lábra állni sem bírtak. A duó pedig villámgyorsan távozni próbált, a Liszt Ferenc Repülőtéren tartóztatták föl őket.

Az egyik lány esetében szexuális erőszak gyanúja is fölmerült, ezután indult a rendőrségi vizsgálat.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.