Orbán még nem tudja, mi legyen az olimpiával

2017 február 20., hétfő 12:18
99
Budapest, 2017. február 20...Orbán Viktor miniszterelnök (j), Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes (b) és Soltész Miklós, az Emberi Erõforrások Minisztériuma (Emmi) nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkára (háttal) beszélget az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. február 20-án...MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt

A Magyar Idők és a közszolgálati média újságírója néhány kollégával közösen elkapta a napirend előtti felszólalására készülő miniszterelnököt a parlament folyosóján, és megkérdezték a "2017-es munkáról", na meg az olimpiai pályázat ügyében előállt új helyzetről is. 

A kormánylap munkatársai készített felvételen Orbán arról beszél, hogy "kitaposott mederben haladnak a dolgok", és ugyan idén is sok akadályt kell legyűrnie a kormánynak, nincs olyan feladat és ellenállás, amivel ne tudnának megbirkózni. 

„Nemzeti ügyből pártügy lett, és minden pártügy sorsa kétséges. Most – új helyzet van – az ú helyzetet kell értékelni kell, és a kérdés az, hogy tudunk-e egy pártügyből újra nemzeti ügyet csinálni. Ez a kérdés, ami előttünk áll” 

- mondja a terembe siető kormányfő, aki helyett az egyik mondatot vagy valamelyik újságíró vagy sajtós kolléga fejezi be, miközben Havasi Bertalan a tőle megszokott vehemenciával hesegeti el a riportereket a miniszterelnök útjából. (Magyar Idők / hirado.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt