Timi elköltözött, Andy új vagyonkezelőt alapított

gazdaság
2017 február 20., 06:26
comments 76

A Világgazdaság számol be arról, hogy

Digic Holdings névvel új vagyonkezelő céggel bővült Vajna András György portfóliója.

A Digic Holdings Vagyonkezelő Kft. három alapítója:

  • a Vajna tulajdonában álló vagyonkezelő, az AV Investments Kft.; 
  • Rabb Sándor cége, a Digic Productions Vállalkozási Holding Kft.; 
  • illetve az ugyancsak Rabb tulajdonában álló, film-, video-, tévéműsorgyártó Ambit Kft.

A lapnak Rabb Sándor elmondta, hogy az új cég kizárólag vagyonkezelő szerepet tölt majd be, filmes vagy animációs munkákban közvetlenül nem vesz részt. 

Rabb Hollywoodban tanulta ki az animációs szakmát, cége a világ legnagyobb videojátékbrandjeihez készít animációkat. A Digic Pictures forgalma 2015-ben 1,7 milliárd forint volt, öt év alatt 635 milliós nyereséget termelt.  

Andy Vajna és neje, Tímea a Vígszínházban. Via Vajna Tímea / Instagram
photo_camera Andy Vajna és neje, Tímea a Vígszínházban. Via Vajna Tímea / Instagram

Vajna cégalapítása szinte egy időben történt azzal, hogy felesége, Tímea elhagyta Magyarországot és az Egyesült Államokba költözött az állampolgárságért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.