Gyurta: Szeretném, hogy sportolótársaim vagy akár én is még hazai közönség előtt lépjünk rajtkőre egy olimpián

POLITIKA
2017 február 21., 17:32

Az InfoRádió kérdezte meg a Duna Aréna átadásán részt vevő Gyurta Dánielt a budapesti olimpiai pályázatról. A sportoló kijelentette, hogy 

„mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja és olimpiai bajnok sportoló az ötkarikás játékok mellett vagyok, és teljes mellszélességgel támogatom a budapesti olimpiát. Négy olimpián versenyezhettem, és szeretném, hogy sportolótársaim vagy akár én is még hazai közönség előtt lépjünk rajtkőre akár egy olimpián.” 

Ugyanakkor az úszó hozzátette, hogy várja a következő napok eseményeit, amikből azután több információval lehet majd rendelkezni a pályázat sorsáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.