Harminchat órán keresztül tüntet az új vadászati törvény ellen Csordás Ferenc

POLITIKA
2017 február 21., 19:14

A Somogyacsai Vadásztársaság egyik tagja, Csordás Ferenc harminchat órára odaáll a Földművelésügyi Minisztérium elé, hogy így tüntessen az új vadászati törvény ellen. A március elsején életbe lépő jogszabállyal

a kormány törvénytelenül, a saját embereinek kedvezve szabta át több vadásztársaság területét,

állítja Csordás, aki szerint az átalakításokkal több társaság is a megszűnés szélére sodródott.

MTI Fotó: Bodnár Boglárka
photo_camera MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Csordás Ferenc a HírTV-nek elmondta, hogy 

„a törökkoppányi Íjász a szomszédos vadászterületünk, a felét ők kapták meg, Barkóczi István úr, a SEFAG-vezérigazgató által elnökölt vadásztársaság. Jobbról pedig újonnan alakult vadásztársaság, amely az előző Orbán-kormány katonai államtitkára, dr. Perenyei Tamás által támogatott társaság.” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.