Bombával fenyegetőzött egy férfi Budapesten

bűnügy
2017 február 22., 21:32

A budapesti rendőrök keresik a képen látható férfit, aki egy nyilvános fülkéből telefonált, hogy bomba fog robbanni a Budafoki úton.Fotó: police.hu

A férfi szerdán 11 óra 12 perckor Budapest XIII., Reitter Ferenc utcai nyilvános telefonfülkéből felhívta a 112-es segélyhívó számot és elmondta, hogy Budapesten, a Budafoki úton bomba fog robbanni. Az ismeretlen férfi 50-60 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, rövid, őszes hajú. A fenyegetés leadásakor fekete háromnegyedes kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. 

A XIII. kerületi rendőrök közveszéllyel fenyegetés keresik. Aki felismeri, jelentkezzen a rendőrség oldalán megadott elérhetőségen

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.