Laptopot vett, téglákat kapott helyette

bűnügy
2017 február 22., 08:29
comments 94
photo_camera Zsolt a rendőrségen. Fotó: police.hu

Cs. Zsolt Attila úgy kereste a kenyerét, hogy különböző kamu hirdetéseket tett fel egy "közösségi oldalon található zárt csoportba", ahol nőnek kiadva magát adott el nem létező dolgokat gyanútlan vásárlóknak. A legkülönbözőbb nem létező portékákat dobta piacra: rakott fel női sportcipőt, és laptopot is. 

Egy 18 éves nő tett feljelentést a rendőrségen még január végén, miután átutalta Zsoltnak egy párt sportcipő árát, viszont nem kapott cserébe semmit. A rendőrök hamar eljutottak Zsolthoz, akit most hétfőn le is kapcsoltak otthonában. Kiderült, hogy Zsolt november óta legalább négy hasonló bűncselekményt követett el: egy esetben például laptopot adott el egy hajdúnánási vevőnek, de helyette inkább csak téglákat küldött neki. 

link Forrás

Zsoltot a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását. Zsolt ellen a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.