Leütötték a 6-os villamos vezetőjét a Móriczon

bűnügy
2017 február 22., 11:40
comments 143

Az Origo ír arról, hogy kisebb incidens történt Újbudán: egy utas állta útját a villamosvezetőnek, aki épp el akarta hagyni a fülkéjét. A vezető megkérte a férfit, hogy engedje ki onnét, az utas odébb is állt, de aztán hirtelen rátámadt a vezetőre, és többször megütötte őt. A vezető a földre került, elájult, mentőt kellett hozzá hívni. 

Más infó nincs az esetről, aminek állítólag nem voltak előzményei - az utasok se összeszólalkozást, se más konfliktust nem vettek észre, mielőtt a férfi támadásba lendült. Amint a rendőrség vagy a mentőszolgálat tájékoztatást ad az esetről, a cikket frissítjük. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.