Jövő szerdán vonhatja vissza hivatalosan az olimpiai pályázatot a főváros

Budapest
2017 február 24., 07:19

Március 1-én, egy emiatt összehívott rendkívüli ülésen vonhatja vissza olimpiai pályázatát a Fővárosi Közgyűlés, erősítette meg a Magyar Nemzet értesüléseit Tarlós István.

A lap értesülései szerint az még mindig nem dőlt el, hogy mi lesz az olimpia miatt tervezett fővárosi beruházások sorsa. Erről Tarlós korábban azt mondta a Hírtévének, hogy küzdeni fog a beriházásokért, például a Csepelt Újbudával összekötő Valvani hídért, a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötéséért, vagy a csepeli HÉV villamosra cseréléséért, bármekkora hülyeség is az utóbbi. (Via Hírtévé)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.