Szevasz tavasz!!4!

időjárás
2017 február 24., 05:03
Teljesen mindegy, hogy milyen gyakran, csak az számít, hogy összesen legalább heti két órát a zöldben legyünk.
photo_camera Évszakok közé ragadva - Nana B Agyei / Flickr műve, CC BY-NC 2.0

Tíz fok van, jó reggelt! Tíz (10)! hajnali háromnegyed hatkor! Ha rám hallgatnak, akkor még most kitalálnak valami közepesen átlátszó kifogást a munkakerülésre, hogy délelőtt még teljes egészében kiélvezhessék a tavasz első pillanatait, mert

pénteken hidegfront éri el hazánkat, mérséklődik a felmelegedést.

A meteorológiai szolgálat szikár megfogalmazásában az erős délnyugati szél északnyugatira fordul és néhol viharossá fokozódik. A frontátvonulás csapadékot is hoz, főként az ország déli részein fordulhatnak elő záporok, helyenként zivatarok is. Ma még 8-14 fok lesz, szombatra viszont megérkezik a hűvös, éjszaka akár fagyhat is, napközben pedig 5-10 fok lesz csupán. De ne adják fel a reményt, hétfőtől már tényleg jön a tavasz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.