Trump és Orbán most már hivatalosan is levelezőbarátok

politika
2017 február 24., 14:50
comments 138

Levélben köszönte meg Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke Orbán Viktor üzenetét, melyet januári elnöki eskütétele alkalmából írt - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken az állami hírügynökséggel. (Az eskütétel több mint egy hónapja, január 20-án volt.)

Donald Trump úgy fogalmazott Orbán sajtósa szerint, hogy nagyra értékeli a magyar kormányfő támogatását és bátorítását.

"Kihívások előtt állunk, melyeket - hitem szerint - közös alapokon, partnerséggel le tudunk küzdeni. Ugyanakkor óriási lehetőségeink is vannak, hogy előre lépjünk közös céljaink eléréséért"

- írta Donald Trump Orbán Viktornak.

Arról egyelőre nincs hír, mikor utazik Orbán Washingtonba, hogy Trumppal személyesen is találkozzon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.