Gyalogosok közé hajtott egy autós Heidelbergben

külföld
2017 február 25., 19:00

Járókelők közé hajtott gépkocsijával szombat délután a németországi Heidelbergben egy férfi, három embert megsebesítve. A rendőrök rálőttek a menekülő tettesre, akit súlyos sérüléssel kórházba szállítottak.

( R. Priebe/PR-Video/dpa)
photo_camera ( R. Priebe/PR-Video/dpa)

Az incidens egy pékség előtt történt. A férfi, miután az emberek közé hajtott, kiugrott az autóból, és egy késsel felfegyverkezve elmenekült. A rendőrök 150 méterre az eset színhelyétől megállították és rálőttek - közölte egy rendőrségi szóvivő.

A férfit súlyos sérüléssel kórházba szállították. A gázolásban három járókelő megsérült, egy közülük súlyosan. Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőrség szerint egyelőre nem utal semmi terrorista indítékra. (BBC, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.