Három faluban is polgármestert választanak

POLITIKA
2017 február 26., 06:24

Tavaly novemberben autóbalesetben életét vesztette a Nógrád megyei Rimóc 54 éves polgármestere, Beszkid Andor, aki már fiatal kora, 1990 óta vezette a falut. Vasárnap öt független és egy munkáspárti jelölt közül választhatják ki utódját. Domonyban is a korábbi polgármester halála miatt kell választást tartani, itt hat független és egy munkáspárti közül választhatnak.

Vigándpetenden a korábbi polgármester lemondása miatt kellett időközi választást kiírni, és itt nem indul munkáspárti jelölt a posztért, csak két független.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.