Boszorkányok szórtak átkot a Trump Towerre

külföld
2017 február 27., 15:41
comments 66

Pénteken este néhány furcsa ember érkezett a New York-i Trump Towerhez, hogy tüntessenek az elnök ellen. A összegyűltek többsége (de nem mindenki) boszorkánynak vallotta magát. Azért jöttek, hogy átkot szórjanak Trumpra. Olyan átkot, ami megakadályozza az elnököt a további károkozásban.

link Forrás

Ránézésre ez a dolog úgy nézett ki, hogy az arcok Trump-fotókat és narancssárga gyertyákat égettek.

A tüntetés egy nagyobb online akció része volt, aminek a szervezői arra szólították fel a világ boszorkányait és varázslóit, hogy szórjanak átkokat Trumpra minden fogyó félhold idején. (Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.