Egy ír postásnak fél évig viszonya volt egy ajtóval

külföld
2017 február 27., 12:05
comments 188

Elítélték az 52 éves David Camblin tandragee-i sofőrt, aki 2016. február 1. és augusztus 12. között megrongált egy padlót és egy ajtót. De hogy!

A férfi, aki a Parcelforce kézbesítő cég sofőrje volt, azzal bukott le, hogy augusztusban egy ház tulajdonosa az ajtaja előtt belül egy „tócsát” találtak.

Visszanézték a térfigyelő kamera felvételeit, és kiderült, hogy Camblin megdugta a bejárati ajtó levélnyílását.

Az aktus csak pár percig tartott, miután a férfi átmaszturbált a lukon, kocsiba vágta magát, és elhajtott.

Pár nappal később a szerelmi légyott megismétlődött, ekkor észrevette a biztonsági kamerát.

A 17 éve házas férfi, aki 21 éve dolgozott a cégnél, és még sosem volt baja a hatóságokkal, később, a rendőröknek azt mondta, hirtelen ötlettől vezérelve cselekedett.

A tulajdonos 5406 fontra perelte a postást, mondván, miatta kellett bekötnie a biztonsági kamerát, ráadásul a néhai anyja felújított házát február és október között az incidensek miatt nem tudta kiadni. Ezt a bíróság sokallta, az elítéltnek végül 500 fontot kell fizetnie. Emellett 1 év próbaidőn van, és 100 óra közmunkát kell végeznie.

David Camblin a bíróságon azt mondta, elképesztően szégyelli magát. Mivel az eset miatt kirúgták, most a felesége tartja el. (Belfast Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.