Mészáros Tőzsdecápa Lőrinc bevásárolt -> húsz százalékkal emelkedik az árfolyam

gazdaság
2017 február 27., 07:34
comments 85

A pénteki 57 forintos záróárfolyam után hétfő reggel 68 forinton nyitott a Konzum Nyrt a Budapesti Értéktőzsdén.

Az örömapa
photo_camera Mészáros maga is meglepődött, amikor kiderült, hogy szállodákba is be fog fektetni.

A kettő között annyi történt, hogy bejelentették, Mészáros Lőrinc nem csak nem hivatalosan, hanem hivatalosan is betette a lábát a cégbe, ugyanis vett egy húsz százalékos részvénycsomagot (egy ismeretlen befektetőket rejtő befektetési cég pedig még 22 százalékot; Jászai Gellért már korábban megvette a cég harmadát).

A Konzumról már korábban azt pletykálták, hogy Mészáros és Tiborcz közelébe került, hiszen már hónapok óta az igazgatóságban ülnek az embereik. A cég gigantikus, harmincmilliárdos hitelkeretet kapott az Eximbanktól, és megvette Leisztinger Tamástól a Hunguest Hotels szállodáinak többségét.

Úgy látszik, vannak befektetők, akik azt hiszik, hogy nekik is juthat valami a felcsúti vállalkozóisten, a jelek szerint a szállodákhoz is mindenki másnál jobban értő Mészáros Lőrinc tőzsdei sztorijából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.