Versenyt ivott két román, mindketten meghaltak

baleset
2017 február 27., 11:26
comments 235

Tragikus vége lett egy ivóversenynek, amibe két román állampolgár kezdett bele egy spanyol faluban. Dani és barátja a farsangi buli csúcspontján túl kezdtek egymással emberkedni, aminek megoldásaként felesenként megittak egy üveg Ballantines-t.

Spanyol beszámolók szerint délután négykor kezdtek inni a román társaság tagjai a kasztíliai faluban, Villaluenga de la Vegaban. Sörrel kezdtek, aztán koktélokat ittak, aztán éjfél körül előkerült az olcsó viszki, amit a két 39 éves férfi kevesebb, mint egy óra alatt hajtott fel.

A kocsmából kidobták őket, a társaság többi tagja átment máshova mulatni, az italpárbajozók viszont aludni mentek. Vasárnap reggelre azonban mindketten meghaltak a szálláshelyükön, súlyos alkoholmérgezés és kihűlés miatt.

A kocsma tulajdonosnője szerint ez teljesen normális volt a társaságtól, mindig rengeteget ittak és sokat jártak a helyre. Az estét túlélő ivócimborákat segítségnyújtás elmulasztása miatt vették őrizetbe. (El Espanol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.