Marsi Anikó nem érti ezt a közösségi média dolgot

bulvár
2017 február 28., 11:30
comments 286

Kevés megalázóbb helyzet létezhet, mint amikor az embert nagy nyilvánosság előtt Demcsák Zsuzsa oktatja. Marsi Anikóval mégis ez történt, ráadásul saját csatornájuk, a TV2 kedd reggeli műsorában.

Marsi és Demcsák azért szerepeltek ezúttal vendégként, és nem műsorvezetőként, mert valami helyezést értek el valami listán, ami a magyar celebeket veszi számba. A beszélgetés néhány érdektelenebb perc után az internetre és a közösségi média csodálatos világára terelődött. Marsi előbb elmesélte, hogy ő ezekkel nem foglalkozik, majd feltette Demcsáknak a nagyon fontos kérdést:

Ha te valamit postolsz, azt bárki megnézheti?  

link Forrás

A hitetlenkedő Marsi valamivel később még azt is megkérdezte, hogy 

„és azt írok, amit akarok?”

Érdemes az egész szellemi párbajt végigkövetni, 05:30-tól kezdődik az alábbi videóban: 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.