Simicska másodfokon is megnyerte az oszlopháborút a főváros ellen

Budapest
2017 február 28., 14:24
comments 71

Az Indexnek számolt be a Mahir tanácsadója, Puskár Anett, arról, hogy

másodfokon is a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahirnek adott igazat a bíróság az oszlopügyben. A Fővárosi Önkormányzat jogtalanul bontotta fel 2015-ben a hirdetőoszlopokról szóló szerződését a céggel. 

A Fővárosi Ítélőtábla debreceni tanácsának döntése szerint hatálytalan, és érvénytelen volt a felmondás. Tehát a Mahir 25 éves szerződése érvényben van még. 

2015 végén bontotta fel hirtelen a Fővárosi Önkormányzat a szerződését a Mahirral, ami még a baloldali városvezetéssel kötötte meg a 25 éves megállapodást. Az önkormányzat ezután elkezdte elbontani a cég 761 hirdetőoszlopát, amiket a Mahir biztonsági őrök kivezénylésével próbált megakadályozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.