Verekedés tört ki egy angliai vonaton, miután részeg fiatalok bageleket tettek az utasok fejére

külföld
2017 február 28., 07:08
comments 120

Az angliai Hertfordshire-nál ki kellett hívni a rendőröket egy vonathoz, ahol vasárnap hajnali egy órakor dulakodás, verekedés alakult ki az utasok között. A King’s Crosstól Huntingdon felé tartó járatot 18 percre meg is kellett állítani, amíg a tanúvallomásokat felvették.

A balhé abból lett, hogy részeg fiatalok akkora bulit csaptak, hogy azt gondolták, ezt már csak úgy lehet überelni, ha vadidegenek fejére fél, illetve egész bageleket raknak:

Ezt a míves, cseles, rafinált tréfát a részeg kórus a „He’s got bagel on his head!” szövegű dallal ünnepelte.

Később felszálltak a rendőrök, akik kérdezték, hogy látott-e bárki bármit, közben a tettesek láthatóan lapítottak. A rendőrök azt is közölték, hogy addig nem megy tovább a vonat, amíg nem tisztázzák, mi a probléma.

Végül nem lett nagy baj, senkit sem tartóztattak le, a rendőrség pedig a Twitteren közölte: egy bagel sem érdemelné meg, hogy így bánjanak vele, pláne nem az utastársak. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.