14 millióból kampányolt a Momentum

politika
2017 március 01., 07:29
comments 213

18 239 762 forintot

dobtak össze a Momentum Mozgalom támogatói a NOlimpia kampány megvalósítására. Több mint 1500 helyről érkezett a pénz a kampányt szervező fiatalok elszámolása szerint, amit szerda reggel tettek közzé a honlapjukon. 

13 992 197 forintot   

költöttek el, tehát maradt nagyjából 4 millió forint, amiből "a kampány során felvetett országos problémákra (egészségügy, oktatás, megélhetés, lakhatás, és a közlekedés) szeretnének megoldásokat keresni és válaszokat adni", az összeget az országjárásra és a megoldási javaslatok kidolgozására fogják fordítani. 

Legtöbb pénz telefonos kampányra (6,2 millió) és a pultokra (1,5 millió) ment el, viszont első blikkre meglepően sokat költöttek kitűzőkre (1,1 millió) és médiafigyelésre (810 ezer).   


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.