A Kétfarkú Kutyapárt ötletét lopta el a Fidesz a gyulaházi űrközponttal

politika
2017 március 01., 14:07
comments 121

Kedden derült ki, hogy hárommilliárd forintból épít a kormány űrközpontot Mátészalka és Kisvárda között egy kétezres faluban, Gyulaházán, ahol Farkas Bertalan asztronauta született. 

photo_camera Fotó: MKKP

Hasonlót hirdetett egyik plakátján korábban a hazai viccpárt, az MKKP is, ezért a Magyar Narancs megkereste a párt elnökét, Kovács Gergelyt, hogy erről kérdezzzék. 

A tervezett űrközpontról Kovács elmondta, hogy a "space-bázis", bármit is jelentsen az, rengeteg fiktív problémára megoldást nyújthat. És ugyan a hárommilliárd forint elég kevésnek tűnik elsőre, de szerencsére lehet tudni, hogy úgyis négyszer ennyibe fog majd kerülni, az pedig nagyjából elég lehet. 

A Kétfarkú korábban Felcsútra ígért űrállomást, emellett továbbra is kitartanak, nyáron kezdik is a munkálatokat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.