Lecsukatta magát a 99 éves holland nő, hogy ezt is kihúzhassa a bakancslistájáról

külföld
2017 március 01., 18:46
comments 72

Az Amszterdamtól északra fekvő Nijmegen Zuid rendőrkapitányságára kísérték be az idős asszonyt, Annie-t, akinek vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra. 

A nőt megbilincselték és egy zárkába rakták. Mindezt mosolyogva, nagyon jókedvűen fogadta. 

Annie egész életében nem követett el semmilyen bűncselekményt, így kevés esélye volt, hogy a bakancslistáján szereplő tételt teljesítse. Unokahúga viszont tudott erről, és amikor más ügyben egyszer a rendőrségen járt, szóba hozta ezt is. A rendőrök pedig úgy döntöttek, hogy segítenek, pár percre őrizetbe vették a nőt. 

A helyi kapitányság közleményt is kiadott, melyben közölték, hogy nem szoktak ilyen kívánságokat teljesíteni, de most kivételt tettek. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.