Renike 12 kiló füvet szedett elő egy autóból a határon

bűnügy
2017 március 01., 06:21
comments 62
photo_camera Renike - Fotó:police.hu

Egy albán férfi jelentkezett az Opel Zafirájával akart belépni a határon a tompai átkelőnél. A tompai rendőrök ellenőrizték a kocsit és az abban ülő három főt. Az autó átvizsgálásában a Renike fedőnéven dolgozó, kábítószerkereső kutya is segített, és az első ülések alatt kialakított rejtekhelyhez vezette gazdáját.

photo_camera Fotó: police.hu

Az ülések alatt 27 csomagban összesen 11.842 gramm marihuánának minősülő növényi származékot találtak a rendőrök. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai a 27 éves albán sofőr ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást. A bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.