A Mokka egy cigányozó, zsidóbérencező ex-gárdistát hívott meg szakértőnek

2017 március 2., csütörtök 10:53
301

Reggel Demcsák Zsuzsa és az elvajnult TV2 új műsorvezetője, a jelek szerint Kárász Róbert alá belőtt Istenes László (aki egyébként Istenes Bence apja) ma Katus Attilával és Kulcsár Edinával beszélgetett egy felmérés miatt, ami szerint azért csökken a gyerekvállalási kedv, mert hiányzik az apai tekintély.

A témában egy szakértőt is meghívtak: Szöőr Anna jogász-pszichológust, aki 2009-ben gárdistaként cigányozott, aztán a Jobbikkal szakítva lezsidóbérencezte a pártot – írta meg a 24.hu.

Istenes László és Szöőr Anna nagyon jól elbeszélgetett arról, hogy milyen fontosak a „hagyományos szerepek” a családban, nem foglalkozva Demcsák ellenvetéseivel. A szakértő legszebb megjegyzése: „Az apai tekintélyt nem a családon belüli erőszak szabályozza, hanem az a tartás, amikor az édesapa mond valamit, és igenis a család követi, mert az édesapának kell még mindig a családfőnek lenni, hiába változott meg a világ, de ezt csak hagyományos családban tudom elképzelni.”

Ez érdekes, mert a „hagyományos családban” mintha nem masíroztak volna a nők gárdista egyenruhában.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt