Busók molesztáltak egy tinédzser lányt Mohácson

A 15 éves lány apja írta meg keserű élményiket a baranyai hírportálra, a Bama.hu-ra.

Levele szerint kamasz lányával és pár családi baráttal a rendezvény utolsó napjára, a farsangtemetésre utaztak Mohácsra. Egy darabig vidám volt a hangulat, de aztán hamar megváltozott a légkör.

Láttuk, hogy a busók a lányokkal viccelődnek, incselkednek. Egyikük odalépett a 15 éves lányomhoz, semmi rosszra nem gondoltunk – mikor azonban domborulatait megfogdosta, majd haladt tovább a tömegben, már nem volt annyira vicces.

- írja az apa, aki azzal folytatja, hogy lányát ugyan zavarták a történtek, a busók viszont nem zavartatták magukat hamarosan újabb két busó fogta közre a lányt néhány másodperc erejéig. 

Amikor a kislány „kiszabadult”, sírva fakadt. Mint kiderült, szemérmetlen módon végig tapogatták. A 15 éves gyereket! Aki porig alázva érezte magát emiatt.

- írja a férfi, aki elmesélte azt is, hogy hiába állt végig a lánya közelében, a hatalmas subák eltakarták őt, nem lehetett látni, mi történik valójában.

"Nyilván nem feltételezem, hogy valamennyi busó gátlástalan és a lányok kiszolgáltatott helyzetét álarca mögé bújva ily módon kihasználja. Viszont megengedhetetlennek tartom, hogy akár egy is legyen köztük, aki ilyesmit megenged magának! Nem tudom, hogyan lehet ezt kivédeni, de úgy tudom létezik a busóknak egy szabályzata, ami, feltételezem, tiltja ezt a magatartást."

- írja a felháborodott apa, aki levelével a szervezőkhöz fordult, találjanak valami megoldást, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő. (Bama.hu/24.hu)