"Okosabb lettem volna, ha nem szólalok meg"

bulvár
2017 március 03., 18:51
comments 190

A Maradj talpon! február huszadikai adásában játszódott le az a jelenet, mikor az egyik  játékos úgy felelt arra a kérdésre, hogy melyik magyar uralkodó született éppen 300 éve, hogy

Tarzan.

link Forrás

A Youtube-on már hatszázezres nézettségű videó főszereplője Facebookján reagált az esetre, írja az Origo

„Nem érzem, hogy akkor hibát követtem volna el, hogy elmentem a Maradj talpon! című műsorba, és röpke 20 másodperc alatt nem jutott eszembe a válasz, és a lámpaláz,a leblokkolás egy hülye megoldást váltott ki belőlem. Tudom nagyon jól, hogy okosabb lettem volna, ha nem szólalok meg, hogy Mária Terézia az alapműveltség része. Tanultam én is róla általános és középiskolában is,"

írta a fiú.

link Forrás

A bakizó fiú kéri, hogy lámpaláza miatt ne köpje le senki az utcán, posztját pedig úgy zárta, hogy

„Habsburg Tarzan és Mária Terézia kísérje utatokat."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.