Kuplerájt számoltak fel a csepeli rendőrök

bűnügy
2017 március 04., 17:08
comments 131

Csepeli rendőrök és körzeti megbízottak szombaton délelőtt fogták el a 38 éves Zoltánt és a 29 éves Tímeát, akikkel szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.  

A gyanú szerint Zoltán és Tímea január eleje óta három lányt, köztük egy fiatalkorút kényszerített arra, hogy prostitúciót végezzenek csepeli házukban. 

Hirdetéseket is adtak fel, kezelték a beérkező megkereséseket, "beszereztek minden szexuális szolgáltatáshoz használatos eszközt", és eltették a pénz felét.  

Zoltánt és Tímeát előállították és gyanúsítottként ki is hallgatták bűnügyi őrizetbe vételük előtt. Szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.