Húsz kiló füvet szagolt ki egy szolgálati kutya Röszkénél

bűnügy
2017 március 05., 05:46
comments 65

A Készenléti Rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz egy 24 éves montenegrói állampolgár ellen. A férfi a röszkai határátkelőnél akart belépni az országba az autójával szombat reggel. 

link Forrás

 Mivel a kábítószer-kereső kutya a jármű első lökhárítójánál kábítószert jelzett, a rendőrök átvizsgálták a kocsit. (A kutya nevét a police.hu sajnos titokban tartja.)

Az első lökhárítók mögött és a bal oldali ülés alatti alvázrészen az egyenruhások 40 csomagban összesen 20, 706 kiló kábítószer-gyanús növényi törmeléket találtak, amely az elvégzett gyorsteszt szerint marihuána lehet.

A lefoglalt kábítószer a súlya alapján meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 40 millió forint. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.