Lerohant a rendőrség egy kuplerájt Békéscsabán

bűnügy
2017 március 5., 8:59
comments 94

Kerítés miatt nyomoz a rendőrség két nő és egy férfi ellen, akik egy békéscsabai szórakozóhelyen prostituáltak közvetítésével is foglalkoztak.

photo_camera Fotó: police.hu

A Békés megyei rendőrök vasárnap őrizetbe vettek két békéscsabai nőt és egy vésztői férfit. A 42 éves Sz.-né N. Mária és a 35 éves J. Árpád éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán, az 52 éves Á. Gabriella pedig segítséget nyújtott nekik ebben. 

A bárban nyitvatartási időben táncoslányok dolgoztak, akik pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek. Erre a célra a gyanúsítottak egy külön házat is fenntartottak, ahová a prostituáltak elvihették a kuncsaftokat.

photo_camera A szobáztató szoba - Fotó: police.hu

A nyomozók március 4-éről 5-ére virradó éjjel a bárban, a bérelt házban és a gyanúsítottak lakóhelyén is házkutatást tartottak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Sz.-né N. Máriát, J. Árpádot és Á. Gabriellát kerítéssel. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt