Csak azért nem fulladunk bele az államtitkárokba, mert nem férünk el a helyettes államtitkároktól

helyettes államtitkár
2017 március 06., 06:54
comments 166

Már eddig is rekordmagas volt az állami vezetők létszáma, de 2017-ben még tovább növelte az államtitkárok, helyettes államtitkárok és miniszteri biztosok számát az kormány - írja a Magyar Nemzet.

Idén eddig 18 miniszteri biztost, egy új államtitkárt és 8 helyettes államtitkárt neveztek ki, miközben az utóbbiak közül négyet felmentettek. Így már összesen 56 államtitkár és 108 helyettes államtitkár dolgozik a 12 miniszter mellett. A 2010-14-es ciklusban 42 államtitkár, és 54 helyettes államtitkár volt. Az élen a Balog Zoltán vezette minisztérium áll 20 helyettes államtitkárral.

"A Fideszre és a KDNP-re, illetve a nemzeti együttműködés rendszerére sem rangkórság, sem kormányzati dáridó nem lesz jellemző, nem fér bele" – ígérte Orbán Viktor még 2010-ben, kormánya bemutatásakor. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.