Eszméletlenre rugdostak egy hajléktalant Szegeden

Járókelők riasztották hétfő délután a rendőrséget Szegeden, mert egy férfi eszméletlenül feküdt a Dugonics téren. A szemtanúk elmondása szerint három férfi szólalkozott össze a belvárosban, majd ütések csattantak, és ketten földre küldték a harmadik férfit. A támadókkal lévő két nő ezek után átkutatta, feltehetőleg kifosztotta az áldozatot, majd mind a négy elkövető elmenekült a helyszínről.

A térre érkező helyiek értesítették végül a rendőrséget és a mentőket. A férfit kórházba szállították, jelenleg is ott gyógyul. Időközben a rendőrség testi sértés és kifosztás gyanújával nyomoz ismeretlenek ellen, és várják a szemtanúk, információval rendelkezők jelentkezését (a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy a 107-en).

Egy szemtanú a Délmagyarnak azt mondta, dulakodás után hajléktalanok támadtak hajléktalanra, és miután a földre került, ketten rugdosták a sértett fejét, majd ezek után fosztották ki a hajléktalant a támadók társai. 

Fotó: Délmagyar olvasói képek

(Délmagyar)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.