Fogadjunk, hogy nem fogod kitalálni, melyik település polgármestere lett a MIÉP új elnöke

humor
2017 március 06., 11:55
comments 271
photo_camera Az új elnök még nem elnökként, 2015-ben.

Végre tényleg volt értelme "fogadjunk, hogy nem fogod kitalálni"-típusú címet adni egy hírnek. Merthogy egészen hihetetlen, ki lett a MIÉP elnöke. Mármint az hihetetlen, hogy melyik falu polgármestere ő. Eleve jelentkezzen, aki tudta, hogy még létezik az új magyar demokrácia első szélsőjobboldali parlamenti pártja!

Pedig léteznek, annyira, hogy most volt a tisztújítás, ahol elnökké Nagy Tibort választották. Sajnos nem az MTK egykori, most épp a DVTK-ba szerződött hátvédjét, hanem

Tiszaeszlár polgármesterét

Ha nem érted a poént, itt egy alapos cikk a tiszeszlári vérvádról és a híres perről.

Nagy Tibor Barnabás egyébként megszólal egy remek, 2015-ben a MIÉP tisztújító kongresszusán forgatott 444-videóban is:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.