Ő a Palermo focicsapatának új elnöke

foci
2017 március 06., 19:18
comments 65
link Forrás

Maurizio Zamparini 2002-ben adta el a Venezia csapatát, hogy bevásárolja magát az akkor még másodosztályú US Palermo csapatába. 

A szicíliai csapat 2004-ben jutott fel a Serie A-ba, Zamparini pedig híres volt arról, hogy zabálta az edzőket: 15 év alatt 40 edzőt fogyasztott el, mielőtt néhány napja bejelentette, hogy átadja a stafétát másnak.

A brit-amerikai Integritas Capital ingatlanbefektető vette meg a klubot, amelynek jelenleg két magyar játékosa is van, Balogh Norbert és Sallai Roland. 

A klub a honlapján jelentette be hétfőn, hogy az új elnök az amerikai-olasz üzletember, olasz médiaceleb, Paul Baccaglini lesz, és ha kicsit másként is, első ránézésre ő is nagy egyéniségnek látszik. Baccaglini egyből új stadiont,  edzőközpontot és a nemzetközi kupákban vitézkedő csapatot ígért a szurkolóknak. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.