Végre tényleg megérkezett az európai focikultúra Amerikába

futball
2017 március 06., 08:43
comments 55

Hosszú évtizedek hiábavaló küzdelme után az európai futballkultúra végre meghódítani látszik az Egyesült Államokat.

A játék már meghódította, nyaranta, az európai futballszünet alatt szoktam nézni az amerikai ligát, és egész színvonalas a játék. De valami mindig hiányzott a teljes élményből.

Az amerikai szurkolói kultúra jelentősen eltér az európaitól. Ezen először a seattle-i ultrák változtattak, akik rendesen sálakat gyártottak maguknak, és elkezdtek énekelni is. Biztató jelenség volt még a két New York-i csapat hulligánjainak tavalyi utcai zavargása is. De most végre az orlandói szurkolók eredetit alkottak.

link Forrás

Move, bitch! Get off the pitch!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.